Happy Halloween :)


Oj vilken förmiddag... Det är lillkillens födelsedag idag, så de har varit stort kalas med massa utklädda barn och föräldrar här på brunch! Så söta alla har varit! Jag hade på mig en grymt snygg Hippie dräkt, ballast i Boulder! :P
Vi hade fixat bagels med massa olika tillbehör o sallad... Fruktsallad, cupcakes och gigantisk chokladtårta till efterrätt! De somnade snabbt när alla gått kan jag säga!

Igår va jag på The Social Security office för att fixa ett social security number så att jag kan ta körkort o öppna bankkonto o så... Pappan skjutsade mig o sen hämtade mamman, lilltjejen o mormorn som flugit in från Florida mig för vi skulle åka o handla massa till kalaset!
Sen direkt hem för att fixa lunch till tjejen o killen som va hemma o lekte med sin morfar... Efter de va de dags för deras nap så då åkte jag o mormorn o morfarn iväg igen, de bjöd på lunch på ett ställe där man kan plocka till sig sin egen sallad, så mycket goda grejer! Sen åkte vi till en stor bokaffär, Barnes & Noble, shit vilken fin affär, finns allt du kan tänka dig i bokväg! Jag köpte en urgullig dinosaorie bok till killens födelsedag!
Senare på eftermiddagen när pappan kom hem från jobbet åkte vi o fixade ett telefon abbonnemang till mig o sen handlade vi varsin Halloween outfit :)

Måste ta ett kort på min snygga Hippie dräkt o visa :P

Happy Halloween!

Puss!

Grannar...


Idag har vi varit ute endel o lekt i snön! Försökte göra en snögubbe, men de är tyvärr ingen kramsnö :(
Snön har verkligen lagt sig på träden, o förut så blåste de till lite o de dunsade ner en hel hög med snö när jag o killen var under trädet... Ni skulle sett hans min, så snopen! Haha, men sååå söt!
På eftermiddagen gjorde jag o tjejen köttfärslimpa med kycklingfärs... Blev mums, hela familjen gillade de faktistk!

I huset bredvid bor de tydligen en tjej o fyra killar som alla går på CU (Colorado University), de kom o hjälpte oss att skotta uppfarten igår, så nu ikväll gick jag över med lite kakor till dom som tack... Himla trevliga! Så hängde där ett par timmar! Två av killarna är från Alaska, fatta de eller?! Trodde knappt man kunde bo där, haha! ´

Nu är de dags för sängen, klockan är faktiskt elva! :P

Puss på er!

Glömde en sak....


Jag älskar dig min prins! :)


Some pics :)


Här är jag o några svenska tjejer, Mimi, Vickan o Carro, utanför skolan:


Skolan såg iallafall fin ut på utsidan...

                            Här inne hade vi de flesta klasserna       Ett annat hus på skolområdet    I de här huser anordnades de danser när de va militärer som gick på den här skolan...



En kväll gick vi till Wendys, de e typ som McD, eftersom maten på skolan inte smakade så vidare gott...

                                                    Jag tog som vanligt kycklingburgare... MUMS!



Jag fick en liten present av familjen... Den innehöll bland annat den guidade turen i NY...



Lite bilder från New York City, batteriet i min kamera skulle såklart ta slut, så de blev inte så många...

        En fet kyrkogård utanför NYC    Miljoner taxibilar finns de här...    Den här Apple affären har öppet 24 timmar om dygnet, sinnes eller hur?!   China Town


               Manhattan Skyline    Ser ni Frihetsgudinnan där borta?    Frihetsgudinnan    Mamma Mia :)




Första bilden på The Rocky Mountains... Syns lite dålgt, men jag lovar, de är där borta ;)




Lovar att jag ska försöka bli bättre med bilduppdateringar :)

O glöm inte att kommentera lite oxå!!

Puss!


Dålig uppdatering jag vet...


I måndags hade jag hand om lilltjejen själv en stund på förmiddagen, gick hur bra som helst! Hon är så söt :)
På eftermiddagen kom min LCC hit, hon som har hand om alla au pairer o familjer här i området, vi hade ett litet möte... Gick väl bra antar jag, vi hade ju inte så mycket att säga eftersom jag inte varit här så länge än. Men hon sa endel bra saker oxå, som att vi ska vara så öppna som möjligt mot varandra o så...
Snön smälte bort sen på dagen oxå!

En liten rolig sak om den här personen är att hon kom hit till USA från Tyskland för typ fem år sen som au pair, o hennes mål va typ att hitta en man o de gjorde hon så de gifte sig o sen dess har hon bott här... HAHA! De e ju helt sinnes!

Igår tisdag kände jag mig lite illamående så jag låg o vilade under dagen,... Skypade lite med mami o papi :)
Fick order om att lägga upp lite bilder, så ska väl göra de här snart... På eftermiddagen sen så fick jag köra lite bil med min värdpappa, gick ju super :) De e ganska likt som hemma i Sverige, lite svårt ibland att se skyltar för de är så små, men de lär man väl sig antar jag :)

Idag hade jag tänkt att ta bussen ner till stan för jag skulle inte börja jobba förrens fyra, men när jag vaknade va de typ en halvmeter snö ute så då blev man ju inte så sugen direkt... När jag kom upp för att äta lite frukost hade lilltjejen ramlat o bitit sig rejält i underläppen, så de va massa blod överallt, så då erbjöd jag mig att hjälpa till o röja undan på lite grejer o disk o så... Sen passade jag henne en stund medans mamman åkte för att hämta killen på pree-school, o nu tar dom sin nap... Då passar jag såklart på att skypa med min älskling o blogga lite :)

Kolla in snön:




Ska lägga in lite mer bilder nu ett nytt inlägg :)

Puss på er!

 


The first Au Pair meeting...


Idag på förmiddagen följde jag med min värdmamma o killen till en mataffär, ganska stor... En väldigt hälsosam sådan, allt e typ organic... Helt fantastisk affär, massa o jag menar massa frukt, grönsaker o bär, superfräsht! Fisk o köttdisken, OMG! Helt sjukt! Så nice!

Sen när vi kom hem fick jag lite tid för mig själv så jag packade upp lite, skypade med syrran o barnen, så kul att prata med dom! O sen med min älskling en stund oxå, eller ganska länge faktiskt :) Underbart! Saknar dig min prins!

Nu på kvällen hade vi träff med alla Au Pairer i området, en tjej från schweiz (stavas de så?) hämtade upp mig eftersom jag inte lärt mig köra här än... Super trevlig va hon :) Hon bor typ bara upp för gatan tydligen! De verkar som vi har endel gemensamt, känns skönt! Träffade även två tjejer från Sverige :)
Vi gick på ett stort skräckhus som heter Frightmare, jag säger bara Gasten på liseberg släng dig i väggen! De här va helt otroligt, fy fasen va alla skrek, inkulsive mig såklart! Så himla snyggt gjort oxå... Galet!

Idag har vi oxå bestämt ett litet schema för veckan, så redan imorgon ska jag va själv med tjejen för första gången... Hoppas de ska gå bra! Killen är på dagis mån-ons...

Nu ska jag kolla lite tv sen är de dags att sova!


Puss på er


O förresten, de har snöat massa här idag, de la sig lite granna :)



Framme hos familjen


Nu är jag äntligen framme hos min värdfamilj... Kom ganska sent igårkväll så barnen hade gått o lagt sig!
Pappan kom o hämtade mig på flygplatsen, vi köpte med lite mat hem o sen gick jag faktiskt o la mig, va jättetrött!

I torsdags va vi i New York city, de va de mäktigaste jag varit med om! Helt ofattbart, underbart! Jag o tjejerna stod länge uppe på "The top of the Rock" på Rockerfeller Center o bara tittade ut över den vackra utsikten...
Saknade min älskling nått otroligt när jag stod där uppe så dit måste vi åka!

Idag har hela familjen varit iväg på en stor bondgård typ, där odlar de majs och pumpor... Man fick klappa getter, lamor o massa andra söta djur... Barnen fick rida på hästar. Vi åkte ut på en liten tur med traktor och vagn o fick mata o klappa kossor, såna där långhåriga, eller om de kanske va bufflar eller nått... Söta va dom iallafall! Sen stannade vi ute på pumpa fälten, helt enormt, man fick plocka sin egen pumpa!
O förresten så hette gården Anderssons Farm :)

Nu har pappan o tjejen åkt in till Denver o mamman o killen e på nått kalas så jag är helt ensam! Känns sådär om jag ska vara ärlig! Känner mig rätt ensam, saknar Christian sjukt mycket just nu! Skypade iallafall lite med honom innan :) O nu nyss ringde jag mamma på skype me, så de känns liiiiiiite bättre...

Imorgon ska vi tydligen träffas alla Au Pairer i området o gå på nått skräckhus, hoppas att de finns nån tjej här i Boulder som kan hämta upp mig, för vi ska till en annan stad! Ska bli kul att träffa lite tjejer!


Saknar o älskar er där hemma!


I'm in NY baby :)

Nu är de andra kvällen på skolan... Har äntligen kunnat koppla upp mig på min egen dator :)
Skönt att ha åäö :)

Flyget gick bra, lite segt att vänta i Frankfurt bara... O man behövde inte gå igenom säkerhetskontrollen igen, de va bra! Sov mestadels av flyget mellan Frankfurt o NY så de va himla skönt!

Maten här på skolan suger kan jag ju säga... Bara fett typ, längtar tills jag kommer till familjen så de kan bli lite ordning på't :) O jag vill bara få ordning på allt, skaffa telefonnummer o bankkonto o allt sånt där, så man kan komma in i lite rutier sen...

Idag har vi gjort lite "arts and crafts" om olika sjukdomar o sen en liten grej om sitt egna land, blev ju sådärsnyggt, haha! Ni vet ju hur kass jag är på att måla! Sen nu på kvällen har vi haft Sing-A-Long, vi svenskar sjöng o dansade Små grodorna och grisarna :)

Jag fick en liten present av värdfamiljen oxå, de va bland annat rundturen till NY som de hade betalat! De va gulligt tycker jag :)

Nu har jag och några svenska tjejer gått till närmaste affär o kollat läget, jag köpte skittles :) De du Pia! Sitter o mumsar på dem nu! Så sitter vi här med varsin dator o kollar :)

Klockan är nu 22.00 typ här i NY och typ 4 på natten hos er... Så strax god morgon för er o god natt för mig!

Puss på er alla, saknar er och älskar er!


I'm leaving on a jetplane...

Sjukt jobbigt att säga hej då till syrran och barnen idag... Försökte att inte gråta men gick ju inget vidare bra alltså!

Nu står väskorna färdigpackade o jag har varit o köpt lite färdgodis (tröstgodis) oxå :) Lär ju behöva lite choklad!

Kan inte fatta att jag åker imorgon förmiddag, 10.55 flyger jag... Då får ni tänka på mig!
Dags att mysa sista natten med min älskade Christian nu! Ska pussa ihjäl honom :P

Puss o god natt!

Resväskor


Igår fick jag äntigen köpt två resväskor, lagom stora med fyra hjul... Himmelens smidigt :)
Rätt bra pris fick jag me! Så här ser dom ut om ni vill veta :) Fina va?!


Nu idag håller jag på o fixar lite med datorn, sparar ner allt på min externa hårddisk... Ska inte ha med mig den gamla utan hade tänkt att köpa en mini laptop när jag väl är där sen :) Sen ska jag börja försöka sortera ut vilka kläder som ska med o så... Börja packa lite smått!

Det är inte många dagar kvar nu, redan onsdag idag ju, GALET! Fattar inget, blir ju nästan rädd när jag tänker på att om en vecka befinner jag mig i en utav världens största och häftigaste städer... Sjukt! Men kul! :)

Take Care!

Visum, Packning, Flytt o Farväl


Det har hänt mycket den här veckan... Känner mig helt slut!
Har sagt hej då för ett tag till många vänner nu o de e tufft, många tårar! De e sjukt va fjantig man är ibland alltså, men de blir ju lite lättare när man vet att de finns så många sätt man kan kommunicera på nu för tiden, skype o fejjan o sådär :)

I onsdags flög jag ju upp till El Stockholmo :P Gick bra o jag lyckades ta mig till Solna Centrum helt själv där Ida skulle möta upp mig :) Vi fixade lite käk o bara snackade på kvällen... O på morgonen på torsdagen skulle jag då till ambassaden, gick förvånansvärt enkelt o bra att ta sig dit! Hade lyckats få med mig alla papper o grejer o allt va rätt ifyllt! Snabbt gick de där inne oxå... På vägen ut mötte jag en tjej som ska flyga samma plan som mig, kul att få träffa henne in real life liksom :) Sen blev de lite seg väntan på att få flyga hem igen, o de bästa va att de planet va lite större än de jag åkte upp med, de va skönt! Man blir lite lugnare då...

Fredagen gick åt till att packa o sådär... Fina mammsen kom ju ner för att hjälpa mig... Fick en avi från posten på förmiddagen, de va passet med visumet! Hur snabbt gick inte de liksom?! :) Himla skönt att ha de i sin hand! På lördag förmiddag kom pappa med en liten lastbil o fort gick de med bästa Oskar som hjälp! Sen var de "bara" städningen kvar, o de tar ju alltid mycket längre tid än vad man tror... Fy så segt de gick, men klart blev de tillslut! Sen skulle jag bort o lämna nycklarna till Pia som är snäll o ska lämna dom sen... De blev ett väldigt tårfyllt hej då från både min o hennes sida... O inte lättare blir de när hon ger mig superfina små presenter heller... Till och med mamma blev tårögd när hon läste de fina kortet Pia hade skrivit... Men vi kommer ju skypa min älskade vän, eller hur?! Minst ett par gånger i veckan :)

Så nu är jag alltså hemma i Tranås tillslut... Blir bara lite småfix den här veckan, köpa resväskor och packa iordning, lär väl få packa om ett antal gånger kan jag tänka mig :P O sen ska jag fixa ett par presenter till till familjen, hittade en Pippi Långstrump bok och en Pettson och Findus bok på engelska uppe i Stockholm, hoppas de gillar dom :)
Sen ska jag såklart träffa lite vänner o släkten den här veckan oxå! O på fredag kommer min älskling upp hit också :) Längtar!

Take Care!

14 dagar kvar på svensk mark...

Helt sjukt vad den senaste veckan gått fort! Nu är de bara två veckor kvar tills jag tar mitt pick o pack o flyger mot NY i ett par dagar för att sen åka vidare o tillbringa de närmsta året i Colorado... Helt overkligt! Men nu börjar de bli lite mer på riktigt, har fått flygtiderna nu o de känns skönt! Åker 10.55 från Landvetter... Har hittat en tjej som flyger samtidigt, så de känns skönt! :)

Helgen har varit mysig.... Härlig fredagskväll med min man, bara massa mys, kramar o pussar! <3
I lördags gick jag, Hannis o Steph o bowlade, jag vann :) Fast de kanske lät mig vinna, hihi... Kul var de iallafall! Sen blev de lite vin o spel o framförallt massa snack hemma hos Hanna... Hur trevligt som helst! O igårkväll åkte jag upp till min älskling igen... Sista gången i Flakenberg nu på väääldigt länge, känns konstigt!

Nu i veckan är de fullt upp, hur mycket som helst som ska fixas...
Måndag - Passa Kevin en stund på dagen, underbart :) På kvällen blir de mysmiddag med Sabina...
Tisdag - Lunch med Hanna o Stephanie. Sen mys med Pia o Carro på kvällen :)
Onsdag - Flyger upp till Stockholm, ambassaden på torsdag... Tack Ida för att jag får sova hos dig :) Sen på kvällen när jag kommit tillbaka till Halmstad kommer mamma!
Fredag - Packa de sista o städa är de som gäller hela dagen...
Lördag - Flyttlasset från kära Strawtown går!

Emellan alla sista möten med vännerna som säkert kommer innehålla endel tårar måste jag packa o packa o packa... Den här veckan kommer ju bara flyga förbi, effektivitet är nyckelordet nu!

Fick mail av min värdmamma häromdagen oxå, hon ville veta om jag brukar dricka mjölk för de får sin mjölk levererad till dem... Haha, är inte de amerikanskt eller?! :)

Dags att sätta fart nu, hopp in i duschen :P


Take Care!

Ambassaden

Imorse fick jag ett mail om att jag fått tid på Amerikanska Ambassaden i Stockholm, dit man måste åka för en liten intervju o lämna in massa papper för att på sitt visum godkänt... Ska dit kl 9 på torsdag den 8:e. Som tur är har jag en gammal klasskompis som bor där uppe, så jag får sova hos henne :) Så åker upp på onsdag... Tror de blir flyg Ängelholm-Bromma faktiskt, går snabbt o tror jag kommer kunna få de rätt billigt... Tåg är svindyrt!

Lyckades få en tid hos tandläkaren idag me, fick ett hål lagat annars såg allt bra ut :) Skönt att få de fixat innan jag åker också! Min tandläkare hade en gammal gymnasiekompis som bodde i Boulder sa han.. Haha, va världen är liten!

Nu har jag skickat in pappret o de till motormännen så jag kan få mitt internationella körkort också, en till sak att checka av! O igår köpte jag två adaptrar me, o en sån där uppblåsbar nackkudde lurade han på mig inne på teknikmagasinet :P Ne men tror nog att de e rätt skönt att ha på planet faktistk! Hann även med en lunch med Pia o Kevin :) Vill ju vara med dom så mycket som möjligt nu!

Imorgon blir de bowling o lite partaj med de bästaste tjejerna... Ska bli så kul! En sista utekväll i Halmstad, känns lite konstigt när man tänker så faktiskt! Vet ju inte om jag kommer komma tillbaka hit nån gång för att festa dirket... Beror ju på om de e några som bor kvar här när jag kommer hem igen.

Ikväll ska jag mysa o pussa på min finaste underbaraste man, måste ta vara på tiden nu!

Nu ska jag ner i källaren o undersöka hur många toma kartonger jag har därnere, hoppas jag slipper köra o köpa de... Kanske ska ta med alla skor o jackor o rensa igeom de oxå när jag ändå håller på :)


Helena - Roligt att du hittat min blogg :) Va kul att Boulder en party stad, tänkte nästan de eftersom universitet ligger där... Jag gillar ju fest :) O hoppas ju att få umgås med lite amerikanska studenter! Va taggad jag blir när du skriver att du har haft de så bra i Colorado :) Har du varit o åkt skidor/snowboard nått? Tänkte om du hade nått tips om nått bra ställe... Har du nån blogg kanske? Hade varit kul att läsa om ditt år :)


Slänger in en bild på Pia o mig från en mysig kväll på Gastons i våras... Kommer sakna dig hjärtat <3



Take Care!

RSS 2.0