I'm in California!!


Skulle bara säga att jag är framme i LA och idag ska jag o Kaveh in till Hollywood :)
Ska bli ballt!!!
Puss

Christmas Day


Min och Carros julafton blev ändå rätt bra, såå glad att jag fick tillbringa den med dig vännen!
Vi åkte ner och åt lunch, sååå gott! För mig blev det tomat och basilika pasta med kyckling och sen blåbärscheescake med vit chokladmousse :) Sen fick jag köpa en ny hårfärg för de såg verkligen hemskt ut, ska visa er blider senare, imorrn kanske... Men efter den andra färgningen ser de nu helt okej ut :)
Sen bar de av mot Golden, där Carros värdfamilj var. Vädret var piss, de hade slutat snöa men de blåste så mycket så snön verkligen yrde så vi fick ta de väldigt lugnt. När vi väl kom fram väntade en stor middag och många trevliga släktingar till dem. De blev lite kortspel och massa prat under kvällen. Eftersom vädret var så dåligt så frågade de om jag ville sova över och de tackade jag för, för jag hade inte velat köra hem. Carro och jag låg uppe länge och pratade om allt och inget.
Idag på juldagsförmiddagen blev de brunch tillsammans med alla som hade sovit där, vilket var typ 15 personer :) Sen blev det julklappsöppning vilket tog sin lilla tid, eftersom dom gör så att de delar ut varsitt paket till alla och sen öppnar man en i taget så alla kan se vad man får och från vem det är, mycket mysigt. De hade tilloch med hunnit fixa små presenter till mig, ett par örhängen, en handcreme och choklad! Så himla gulliga!
Sen runt tre tiden åkte jag hemåt, och nu har jag duschat och gjort mig iordning och ska åka till Karolina och hennes familj, de har bjudit över mig på middag :) Tur att de finns några normala snälla familjer liksom, haha!

Hoppas ni där hemma har de toppen! För jag har faktiskt haft en helt okej mysig jul ändå, trots att den tillbringades utan er... Så glad att de är så gästvänliga här :)

Puss o Kram från mig


GOD JUL!


Nu är snart julafton slut för er där hemma...

Inatt har Carro, som jag flög till NY med, sovit här hos mig :) Hon är här i Colorado och firar jul med sin familj... Så jag va o hämtade henne igår.
De blev middag ute och sen bio, Did you hear about the Morhgans, ganska kul va den.
Vi skypade och pratade med Sverige både igårkväll och imorse. Och nu har vi färgat håret på mig, men de ser ut som jag vet inte vad, en konstig matt orange färg :P Va meningen att de skulle bli mörkrödbrunt, haha! Ska köpa ny färg sen så vi får färga om.
Vi ska ner på stan och äta jullunch på The Cheescake Factory, mumma! Sen ska jag skjutsa hem henne igen och då stannar jag nog där och äter middag med hela deras familj :) De bjöd mig igår när jag va där, gulligt tycker jag!


Saknar allt och alla där hemma nått enorm nu!
Jag Älskar Er, de hoppas jag att ni vet :)

PUSS PUSS


Snart Julafton...


De senaste dagarna har varit slappa o sköna... Har varit lite förkyld och hostig, så träning varje dag har de ju inte direkt blivit :(

Söndagen var super!! Åkte som sagt upp i bergen här ovanför mig typ och gick en runda, fotade mest :) Man kan se nästan hela Boulder där uppifrån.
Vi hade så himla kul, gillar verkligen Karolina och Kathrin, de är såå härliga! Men tyvärr så åker de hem redan i februari/mars nångång, de suger ju kan jag säga!

Men men, lite bilder från vår lilla vandring vill ni såklart se :)








Underbart väder hade vi också, va säkert 12-15 grader i solen :)
Vi tröttnade ganska snabbt och åkte hem till mig och käkade lite lunch, sen skulle vi ju iväg på den där välgörenhetsgrejen och slå in julklappar, men de va typ inget folk så vi gick mest runt i affären och kollade :) Fanns såklart Starbucks där så då blev vi ju rätt nöjda med våra chailatte, som vi alla tre oftast dricker :)
Jag slog in en bok, yay!! Så mycket hade vi att göra under två timmar.
Efter de åkte vi tillbaka till Boulder och käkade på Rio Grande, de mexicanska stället vi va på en annan gång, himla gott va de! Vi gick vidare till Round Midnight för vi skulle kolla om de hittat Karos jacka som hon blev av med i fredags, men tyvärr fanns den inte där :( Vi stannade en stund och tog en drink, eller jag gjorde de och dom tog varsin öl :P


Måndagen sov jag rätt länge, skypade med Pia, Oskar och Kevin :) Och senare även min fina man! :)
Pratade med syster också!! Gillar att vara ledig, man hinner ju prata lite mer med er då.
Sen åkte jag ner en sväng på stan, skulle kolla om jag kunde klippa mig och fixa mina naglar. Och de hade tid för båda, så de fick de bli! Naglarna är jag väl sådär nöjd med, men de duger om man kollar på avstånd :P
Billigt va de, betalade ungefär 50 dollar för båda vilket är typ 350 kr! Inte illa!
På kvällen blev det äntligen New Moon med Kathrin! Känns som vi väntat evigheter, såå bra den var, men blev lite besviken på slutet, men de kommer ju en ny snart :) Den längtar jag redan till, haha!


Idag blev de också lite sovmorgon, måste ju passa på :) Städade och tvättade lite på förmiddagen, plockade iordning lite här i mitt rum och så... Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Sandra, vi gick en sväng på Pearl street först och sen åkte vi en sväng till 29th street mall. Jag köpte en liten present, men de e hemligt ;)
På kvällen skulle jag, Karo, Kathrin och Marie laga lite mat här hemma, så jag åkte och handlade lite till de på vägen hem... Vi lagade en kyckling grej som jag fått hos Pia ett par gånger, till de ris och en supergod sallad. Tjejerna tyckte de va supergott :) Hade även köpt banan och choklad som jag värmde i ugnen och såklart B&J till de!
Har tyvärr inga bilder från kvällen, vi hade Karos kamera, så måste sno dom från henne först :)


Imorgon ska jag åka och hämta Carro som jag flög till NY med, hon är här i Colorado med sin värdfamilj... Så hon ska sova hos mig så vi kan ha julaftonsmorgon tillsammans, ska bli såååå mysigt!

De har snöat lite här nu ikväll så de kanske blir en vit jul här också :)


Hoppas ni alla får en underbar jul! Tänker på er och saknar er sååå mycket...

Puss o Kram!


Förresten glömde ju säga att jag bokat LA nu, åker på söndag den 27e och stannar till den 2a, ska bli nice!!! Träffa Kaveh, ska bli så kul! :)


Ensam en hel vecka...


Då va de söndag och jag har sovit första natten helt själv här i huset, känns konstigt kan jag säga!
Trodde inte att jag skulle kunna somna, men va rätt trött klockan halv fem på morgonen :P Men de kan jag berätta mer om sen :)

Tar de från där jag slutade sist ;)

I torsdagskväll så jobbade jag för de skulle ha 40 års fest för pappan. Efter jag lagt barnen så gjorde jag köttbullar, inte riktigt som svenska för familjen äter inte fläskkött, så jag använde mig av hjort. Smeten blev lite lös, gick inte riktigt att rulla dem, haha! Så de fick bli platta köttbullar, men de blev såå mumsiga!


I fredags när jag vaknade så låg det ett jätte stort paket och ett lite mindre utanför min dörr :) Då blir man ju såååå glad! De va nog den bästa känslan sen jag kom hit typ!


Detta va från min underbaraste Christian...




I detta paketet fanns skumtomtar, choklad (marabou mjölkchoklad och fazer med mariannekross) och julte :)
Och ett fint kort :) Har redan mumsat i mig en påse skumtomtar :P   Tack min älskling!





Och de gigantiska paketet var från hela familjen typ, Mamma & Pappa, Syster med familj, Bror, Farmor & Farfar, Mormor & Morfar...  Tack så mycket! Ni anar inte hur mycket det betyder för mig...







I detta paket fanns julkort från alla, skumtomtar, Pågens kanel GIFFLAR!, lantchips, lite tidningar, en delicatoboll :), JULMUST, pepparkakor, och lite inslagna julklappar som jag inte öppnat. Måste ju spara mig lite :) Kan ni förstå att jag, den mest nyfikna personen i världen, kan hålla mig från att öppna julklappar, det ser jag som ett stort framsteg faktiskt ;)
Eller förresten en öppnade jag för pappret hade gått upp lite, så jag va ju tvungen ;) De va en mysig pyjamas! Hade faktiskt tänkt att köpa en ny pyjamas, så de va ju toppen!


På fredagsförmiddagen lagade jag en janssons frestelse, för på kvällen skulle vi ha två gäster på middag, så jag skulle bjuda på lite svenskt och sen lagade vi lite annat också... De va sista kvällen på Hanukkah, så de va mysigt :) De gillade mina köttbullar o min janssons iallafall, sicken himla tur liksom ;)
Sen gick jag faktiskt och la mig ganska tidigt, tro de eller ej.. Va så trött o visste att lördagen skulle bli en lång dag!


Igår förmiddag så tog jag med barnen ut en sväng, för mamman skulle packa iordning deras grejer. Så vi gick till förskolan som ligger bara en liten bit bort, de har en trevlig lekplats där vi lekte en stund. Sen va de dags att gå hem för att försöka få dem att äta lite lunch och sen i säng för en tidig nap. För klockan två var vi tvugna att åka till flyget. Jag åkte med för att ta med bilen hem sen. Känndes lite konstigt att säga hej då till dem faktiskt...

De passar så bra med bil och så nu, för på söndag när de kommer hem åker jag till LA, så då tar jag bilen till flygplatsen och lämnar den till dem så de kan ta den hem! Så slipper man massa parkeringskostnader.

Sen va de bara att åka direkt hem för att duscha och göra sig iordning för på kvällen skulle vi på Marie och Theresas födelsedagsfest som va i Aurora, de ligger typ nästan vid flygplatsen, så de blev till att köra två gånger till Denver. Jag hämtade först upp Karolina och så åkte vi och åt en mumsig sallad på Panera Bread :) Sen hämtade vi Kathrin i Superior och sen Karianne i Arvada. Festen va mysig och flummig :P Massa mumsiga kakor och tårtor och sånt hade de fixat :)




Jag, Karo och Kathrin :)



Här har vi mig, Alex, Kathrin, Karo, Karianne och Marie :)

När vi var på väg hem till Kariannes hus igen så va de inte så lätt att hitta, jag hade så dåligt med batterier i min telefon och hon hade blivit rätt så dragen, hihi! Gick inte riktigt att få hjälp av henne, men efter mycket om och men hittade vi :)

Så de blev rätt sent och när jag kom hem var mamms o papps inne på skype så jag passade ju på att prata lite med dem :) Så jag somnade väl inte förrens fem-tiden... Men de va en kul kväll så de va de värt!


Nu idag, söndagmorgon, har jag bara pillat lite här hemma... Skypat med Syster, Moa och Axel :) Alltid lika mysigt!
Och nu väntar jag på Karo och Kathrin, vi ska upp i bergen och gå en sväng. Och sen ska vi till Barns & Nobels, som är en stor bokaffär, och slå in julklappar :)


Saknar er alla där hemma!
PUSS o KRAM! <3


Brothers


Usch va sent det böjar bli, men är faktiskt inte speciellt trött... Borde väl sova ändå antar jag!

Idag på förmiddagen lagade jag o lilltjejen lamfärsbiffar som blev sååå mumsiga! Sen busade vi en stund tills mamman o killen kom hem och då kom även en talpedagog, eller egentligen kollar hon mest på hur de beter sig typ. De va så snälla och duktiga medans hon var här, eller de är väl mestadels snälla när de är med mig också, det är typ bara när mamman är med dem som de är kinkiga, haha! De kan ju bero på att hon gör allt som de ber om, blir galen snart, men nu är de bara tre dagar kvar sen åker de till Florida och jag jobbar inte förrens den 2a januari igen, såååå nice!

Efter deras nap så kom Karo med hennes två barn, så söta, över på playdate... Så kul! Skönt att ha nån att prata lite med :) De hade så roligt ihop så de ska vi göra om massa gånger!

Sen va de egentligen meningen att jag skulle jobbat kväll, men pappan följde inte med på festen mamman skulle till så jag slutade vid sju, så jag och Karo bestämde oss för att gå på bio och se Brothers som vi velat se! Sjukt bra film, se den! Lite otäck i vissa scener, men väldigt gripande! Efter filmen blev de en sväng till Starbucks :)

Och nu ikväll har jag skypat med bästaste Pia och världens sötaste Kevin, kan inte förstå att nått barn kan va så otroligt söt som han! Saknar er såå mycket!

Fantiserar ibland om att jag kunde flytta Sverige till Colorado, men inser ganska snabbt att det är ganska omöjligt :( Nu över jul och nyår ska jag ta mig en riktig funderare om det ska kunna fungera i den här familjen... Vi får se helt enkelt!


Imorgon eftermiddag kommer en av mammans väninnas nanny över med hennes barn för en playdate, ska bli kul att träffa henne! Hon verkar trevlig! :)


Puss o Kram!


I just can't take this!


Igår kväll hade jag och mina värdföräldrar vårt lilla veckomöte... Vi brukar prata om veckan som gått, om det är något speciellt som hänt och hur barnen mår, och även om hur jag mår och så. Och sen om veckan som kommer! Det här mötet var väl lite annorlunda. Vet inte riktigt vart jag ska börja, men ipricip så sa de till mig att de inte tycker att jag ska göra massa saker två dagar i rad, som nu i helgen när jag va ute fredag kväll och sen upp tidigt och vara iväg hela lördagen och sen komma hem sent även på söndagen (jag kom hem vid 10). De tycker att jag behöver mer vila, och hon sa till och med typ "mabye we should start scheduale sleephours", tror hon skämtade men så jäkla kul va de faktiskt inte!

Jag menar herre gud, jag är 24 år och har typ bott hemifrån sen jag va 15, tror hon inte att jag kan ta hand om mig själv och vet själv hur mycket sömn jag behöver?!

De känns som att tycker att ända anledningen till att jag är här är för att jobba!
Men när jag är ledig så måste jag hitta på lite kul, jag kan ju för fasen inte bara sitta nere i mitt rum... Funkar inte riktigt så! Blir galen!


Det gör de inte bättre heller när de känns som att huvuduppgiften för mig i det här huset är att laga mat och städa upp i köket. Känns som att jag gör de till 80% och tar hand om barnen till 20%. Och så ska de ju liksom inte vara.! Absolut ska jag städa upp när jag lagat mat till mig själv och barnen men inte när jag varit ledig och börjar jobba morgonen efter och de ser ut som ett bombnedslag efter dem. Det är inte okej!

Men nu ska jag klara den här veckan och sen är jag typ ledig tills andra januari, så får väl se hur allt blir då...


Sorry för ett tråkigt klagoinlägg, va tvungen att ventilera mig lite!!


Puss på er!


Hanukkah, Georgetown och Buffalo Bills grav


Då va de söndag igen... Ytterligare en vecka närmare jul! De gillar vi!
Jag vet att de varit dålig uppdatering i veckan, men de har faktiskt inte hänt så mycket skoj förrens nu i helgen, så förbered er på ett lååååångt inlägg :)


I torsdags hittade jag svenska pepparkakor och Haribo persikor på en affär här, de säljer lite blandade grejer från hela världen :) Men tyvärr var julmusten slut! Och de skulle inte få in mer heller sa hon, lite småledsen blev jag..



Mums, har redan ätit typ halva paketet! Haha!




Kanske egentligen inte är svenst men de känns lite som hemma iallafall ;)


I fredags va de första dagen på Hanukka, den judiska högtiden. De firar den åtta kvällar. Så vi lagade massa god mat, något som kallas latkes, de är typ som en blandning mellan rösti och raggmunk, typ riven potatis och lök och sen ägg o mjöl... Väldigt mumsigt! Sen gjorde vi hel kyckling i ugn och massa rotfrukter o sånt till. Barnens farmor kom också, hon hade med sig nått bröd som jag inte minns namnet på som hon bakat, typiskt Hanukka bröd tydligen. Sen bakade vi kakor med barnen :) 
Jag fick ett gulligt kort av familjen där det stod att de är så glada att jag är här och glada att jag är en del av familjen, himla gulligt! Av farmorn fick jag en liten present, en liten söt portmonä (stavas de så?!).

Sen på kvällen blev de en sväng till Round Midnight igen, va ju tvungen att visa Karolina! Vi mötte upp lite andra tjejer där också, mycke trevligt! Träffade även denna gången en kille som hade svenska rötter, han hette Blomqvist i efternamn :P Lite småkul faktiskt... Han sa också att det är lite svenskar som pluggar här på CU, hoppas man stöter på nån nångång!


Igår åkte vi iväg ganska tidigt för att bege oss till Georgetown, där det skulle va Luciatåg o julmarknad o grejer... Karo kom och hämtade upp mig, o gullungen hade köpt med sig chailatte från starbucks :) Lycklig! Sen hämtade vi även Kathrin på vägen. Vägen upp var underbart vacker, bergen är helt otroliga...






De va en lång slingrig väg upp mot bergen o de känndes i öronen att vi började komma högre o högre upp...
Väl där uppe kom Sandra o några tejer hon hade med sig precis samtidigt :)




Denna gulliga skylt fanns precis när man kom in i staden...

Tyvärr upptäckte vi att vi precis missat luciatåget :( Fick en liten bild på dem iallafall! Haha!





Första affären va såklart den där de skulle finnas lite svenska grejer och de gjorde såklart :) Så kul att se allt sånt här...
Här kommer lite bilder av vad som fanns :)









De fanns även ekströms marsan sås, blåbärssoppa o hallonkräm :) Och en del andra roliga saker... Men framförallt JULMUST!!!



Den va faktiskt helt okej, smakade typ som den billigaste julmusten :P Men de va ju såå gott!
Här kommer en bild på oss tjejer:




De fanns även en skandinavisk affär med mer julpynt och sånt, himla mysig :)
Kolla bara på skylten på dörren, de gör ju de hela så bra, haha!!

 

Den svenska tjejen Sandra o Jag :)

Vi hittade en svensk flagga...





Här kommer lite bilder på de söta husen i den lilla staden...











Är de inte bara så fint med bergen i bakrunden?! O husen, de känns som man befann sig på 20-talet eller något, så gulligt!
På vägen tillbaka så såg vi en skylt där det stor Buffalo Bills grav, så vi va ju helt enkelt tvugna att kolla va de var för något...
De va ytterligare en slingrig väg, verkligen upp i bergen, och vi stannade till vid en utkiksplats, finns knappt ord som beskriver hur fantastisk utsikten var däruppifrån! Så vackert!











Anyways, vi forstatte ytterligare lite längre upp på berget på jakten på Buffalo Bills grav... Äntligen kom vi dit och det va även därifrån underbar utsikt, man kunde se hela vägen till Denver från ena sidan.. Ser så litet ut när man ser det från de avståndet!




Och från andra sidan kunde man se två speciella berg som kallas The Table Mountains...



Lite svårt att se på bilden, men det är helt platt! Riktigt häftigt!

Nu äntligen till graven, som såklart inte va nått speciellt alls, haha!! Men de förstod man väl redan innan... Alltid så med såna här grejer!


Och vet ni vad?! Han hette ju inte ens Bill, sånt jäkla lurendrejeri!! Så kan dom ju inte göra liksom, haha!




 Vi var ju tvugna att fjanta oss lite...



Är jag inte snyggast?! :)


Det gulligaste på hela den här lilla trippen var iallafall de här söta små djuren :) Sex stycken va de...




På vägen hem lyckades jag få en bild på Down Town Denver på lite närmare håll...




Jag köpte iallafall Marabou mjölkchoklad, bilar och Julmust :)
Julmustflaskorna är riktigt fina faktiskt...






När jag o Karo äntligen kom tillbaka till Boulder tänkte vi först gå o se en film, men de slutade med att vi åkte hem till henne o käkade o kollade på lite tv :) Så skönt att bara slappa, vi va rätt trötta efter dagen...


Idag söndag började med lite skype med mams o paps :) Mycket mysigt! Sen jobbade jag ett par timmar, brukar inte göra de på söndagar så de va väl inte så kul... Men men! Sen åkte jag för att köpa glögg och pepparkakor till au pair mötet vi hade nu ikväll. Man skulle väl egentligen bakat eller lagat nått men orkade faktiskt inte riktigt. Vi skulle även köpa en liten julklapp och så lekte vi en lek :)
Hann även skypa lite med min fina underbara fantastiska och otroligt snygga man! Som snart kommer!!! De kommer gå så fort den här sista månaden nu, längtar så jag tror jag dör!

Sen va de då dags för träffen med alla au pairer i området, va väl helt okej, en del intressanta maträtter... Efter de åkte jag, Karo, Marie, Kathrin och Alex till Red Robin och delade på lite nachos :) Mycket trevligt!

Och nu sitter jag här och det har tagit mig hela dagen typ att skriva och lägga in alla bilder, haha! Nu har jag suttit en timma och jag började imorse efter jag pratade med mamma o pappa! Så nu tycker jag verkligen att ni ska kommentera lite på mitt väldigt innehållsrika inlägg... Bara ni inte har somnat bland alla bilder! :P

Hoppas ni har haft en underbar helg! Nu är de bara en och en halv vecka kvar till julafton :)
God morgon på er och God natt till mig!

PUSS o KRAM


Många tankar...



Helgen blev toppen, inte riktigt som jag tänkt mig men bra ändå :)
Fredagkväll blev som sagt lite party med Kathrin och hennes kompis Pricilla, vi kom ut ganska sent o de har bara öppet till halv två, så de blev ganska lugnt... Vi träffade lite killar som vi snackade med o de visade sig att den ena killens far och morföräldrar kom från Sverige, så vi snackade lite... De roligaste av allt va att han visste vad lagom va, haha! De ordet finns ju inte i engelskan direkt... Då va jag ju också tvungen att fröklara vad fika va så han kunde ett till väldigt svenskt ord :)

Lördagen sov jag länge, o sen åkte jag ner en sväng på stan... Gick runt Pearl Street lite o mötte upp en ny tjej Karolina som flyttat hit med sin värdfamilj från Boston, men hon åker hem i februari så de e lite synd för hon verkar va en trevlig tjej... Vi tog en chailatte på Starbucks o bara satt o snackade :)
Sen va hon tvungen att åka hem för hon hade sagt att hon skulle äta middag hemma... Då mötte jag upp Alex o vi gick o käkade på ett ställe, de hade lite allt möjligt kycklingvingar, ribs o hamburgare o sånt... Jag tog en hamburgare o pommes, jag vet himla onyttigt, men de va gott!! Sen vid elva tiden va vi tvugna att gå för då behövde man va 21 för att va där inne o Alex är bara 20, så vi åkte en sväng till hennes kille o hans kompisar, men stannade bara en liten stund för ingen av oss två drack så vi kände att de inte va så kul att hänga där!

Söndagen blev också sovmorgon o sen va de tänkt att vi skulle åka till en liten bergsby som heter Georgetown, men de hade snöat så mycke under natten så min värdmamma ville inte att jag skulle ta den lilla bilen för den har inga vinterdäck så de va lite svårt att ta sig härifrån, för hon behövde den andra bilden... Men sen kom smarta jag på iden att jag kunde köra henne dit hon skulle o så kunde hon få skjuts hem sen :) Så jag kunde ta bilen, o hämtade upp Karolina o sen skulle vi möta upp Sandra i Broomfield för att sen åka med henne upp till Georgetown... Men när vi väl hittade dit så va klockan redan tre o de tar en timme att åka dit, o affärerna stänger fem, så vi tyckte de blev lite stressat... Så istället åkte vi till köpcentret i närheten o fördrev några timmar där :)
Förhoppningsvis kan vi åka upp till Georgetown på lördag istället, de har nämligen en skandinavisk julmarknad där o en affär som säljer lite svenska grejer, så jag hoppas på att de har julmust!!


O nu har jag blivit lite sjuk, förkyld o ont i halsen... Så jag låg i sängen hela dagen igår o de lär de bli idag också... För min värdmamma tycker inte att jag ska va nära barnen när jag är förkyld... Har bråkat lite smått med henne, men vi ska prata ikväll så jag hoppas de löser sig!! Orkar inte riktigt förklara nu...


Iallafall kolla vilken rolig reklam jag hittade inne på toan på baren vi va på i fredags...




Den här Swedish Fish finns överallt, antar att de är som de röda fiskarna man kan köpa i lösviktsgodiset hemma... Men ganska kul reklam faktiskt, glömde fråga bartendern om de kunde göra en sån drink, ska fråga de nästa gång... Ska säga att jag e från Sverige då o fråga om jag inte kan få den gratis bara för de, haha!!


Hoppas ni har fått en bra start på veckan, imorgon är de onsdag o då har ju halva veckan redan gått, så de så ;)

Take Care!
PussPuss


En liten snabb uppdatering...


Då va de helg igen! Och min första helg som jag är helt ledig sen jag kom hit! Så nice, vet inte riktigt vad jag ska göra dock :P
Först va de tänkt att åka upp till bergen för snowboarding men känner att pengarna inte räcker till riktigt...

Igår jobbade jag först bara ett par timmar på morgonen och sen åkte jag till gymmet, joggade och faktiskt sprang en stund också på löpbandet ett tag... Märker faktiskt att jag kan springa en liten längre stund nu än när jag började, vilket är mycke nice! Sen åkte jag och käkade lunch på ett sallads ställe, himla gott! Känner att jag måste börja bli lite nyttig nu, har faktiskt inte en endaste godisgnutta här på rummet nu, och tänker inte köpa nått heller... På ett tag iallafall :P
Sen blev de jobb ett par timmar till på kvällen, mamman skulle iväg på nått möte så jag fick natta barnen... Gick väl ganska bra, fick muta dem med lite dvd tittande, haha! Lite lättare att ta på dem pyjamasar när de har nått att titta på! Sen ett par sagoböcker o sen somnade de faktiskt rätt snabbt, och jag lyckades faktiskt få dem att hjälpa till att städa undan i lekrummet innan vi gick och kollade på film så jag hade bara disken att ta hand om :)
Sen kunde jag lägga mig och kolla film :)

Idag har varit en ganska lugn dag, har tagit hand om tjejen på förmiddagen och på eftermiddagen...

Nu är klockan åtta och jag har nyss slutat jobba, har pratat med Kathrin o bestämt att de blir lite partaj ikväll så jag ska hoppa in i duschen nu så jag är klar sen... Vet inte om dom kan hämta upp mej eller inte, men hoppas de för jag vill inte köra ikväll...

Hoppas ni alla har haft en mysig fredagkväll trots att Tove åkte ur idol, skandal tycker jag!!! Vem ska nu vinna liksom?!


Puss på er!
Saknar er alla...


Idag vaknade jag till ett snötäckt Boulder...


...Men tyvärr värsta huvudvärken, så de blev till att lägga sig ett par timmar igen! Men nu är de lite bättre iallfall :)
Pratade en stund med syrran i telefon, alltid lika mys! :)

I måndags gjorde jag uppkörningen, o klarade den, wihoo! Nu är de bara att vänta på att själva körkortet ska komma på posten... Hoppas att posttanten nu fattar att jag bor här, lämade en liten lapp till henne igår :) Och satte även mitt namn på brevlådan... Sen hände de väl inte så mycket, jo just de lagade värdens enklaste och mumsigaste middag på eftermiddagen en indisk rätt  med kycklingfärs och potatis:
Om ni vill testa så var de bara att bryna hackad lök och vitlök, tillsätta lite gurkmeja (och cayenpeppar om man vill)... Och sen i med kycklingfärsen och stek tills den är färdig, i med lite matlagningsyoghurt o salt o peppar... Koka samman och tillsätt potatis i lagom stora bitar o låt småputtra tills dom blivit mjuka... Och sen lite tomater i bitar också om man vill, eller nått annat gott, typ zuccini eller kanske broccoli... 
Enkelt va?! :)

Sen åkte jag iväg till gymmet en sväng, körde mest på konditionsmaskinerna... De va så mycket folk! Men de va skönt att springa (läs jogga/gå snabbt) av sig en stund!

Igår hade tjejen en kompis över på förmiddagen, de va ju sådärkul faktiskt, de sprang omkring och levde värsta livet i två timmar typ! Haha! Så sen när mamman kom hem åkte jag ut en sväng, behövde verkligen komma ut ur huset... Körde till typ varje sportaffär jag kunde hitta för att leta snowboarbrallor men de är ju rätt dyra överallt! Hade kanske tänkt att åka upp till bergen i helgen och åka men får se, kostar ju lite och som vanligt vet jag inte riktigt vart min lön tar vägen :P
Sen kom jag hem, jobbade ett par timmar igen... Och sen slappade jag bara framför datorn o kollade lite serier på kvällen...



Så här ser de ut i trädgården nu :)








All den här snön har kommit inatt, och de snöar fortfarande :) Hoppas att de håller i sig mer än ett par dagar den här gången...

Nu ska jag se om Christian är hemma o vill skypa annars ska jag nog sova ett par timmar till :)

Puss på er!


RSS 2.0