Ny vecka, nya tag!

I helgen har de varit massa mys med vänner, S kom o hälsade på från Säffle! Va längesen vi sågs så de va superkul... Så de blev bland annat trevlig lunch på stan, lite shopping, mat på Harrys på kvällen o fest in på morgontimmarna :)

Imorgon ska jag på informationsmötet, tjejen som har han om de ringde förut... De ska bli kul, hon sa att hon kan kolla på min ansökan, så de känns bra! Bästaste P följer med mej som sällskap, sån tur att jag har henne som stöttar mej!
Jag ska sätta igång att skriva på de personiga brevet, lite svårt faktiskt... De ska ju gärna bli personligt o bra o positivit o ja, allt så att en familj vill välja mig. Sen ska jag fixa med ett fotokollage, så jag måste välja lite bilder till de...

Nu hoppas jag bara på lite jobb i sommar så att jag kan spara ihop lite pengar till resan! Funderar på om jag ska sälja mina möbler o tv o såna där saker, så att jag kan komma iväg....

Take Care

New beginning

Detta känns lite som en ny början, en nystart i livet. Jag har bestämmt mig för att söka Au Pair i USA och här och nu börjar då min resa kan man säga. Tänkte då att jag skulle skapa den här bloggen, så att när jag är iväg så blir de som min egna dagbok och även lättare för familj o vänner att följa mig när jag är iväg.

Sitter här med ansökningarna bredvid och kladdar lite, tänkte att det är bäst att ha ett kladd innan man ska skriva de riktigt, min engelska stavning kan ju behöva rättas lite också...
På tisdag ska jag på informationsmöte, har massa frågor att ställa, ska bli kul! Jag har egentligen varit på ett sånt här möte en gång innan men de va ungefär fyra år sedan och då blev de aldrig av att jag åkte, så nu, nu ska de bli av!

Imorgon ska jag fixa pass och papper till polisregisterutdrag när jag ändå är där.. En ruta att checka i. Måste vara effektiv nu så att jag kommer iväg.

That´s it for now!
Take Care

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0