Liten bit på väg...

Tisdag idag o jag har faktiskt hunnit med att bocka av några viktiga saker...
Varit på skattemyndigheten för att få ett personbevis utskrivet så jag kunde skicka efter ett polisregisterutrag. Varit hos min hyresvärd o sagt upp lägenheten o pushat för att de ska få den uthyrd så snart som möjligt, hoppas! Ringde Viktoriakliniken, som är min vårdcentral, för att se om de hade tid för den hälsoundersökningen som jag måste göra o de lyckades faktiskt klämma in mig på en akuttid som inte var uttnyttjad redan idag :) Gick gallant, I'm in excellent health! Så då kunde jag skicka in de pappret tillsammans med lite andra nödvändiga papper till Cultural Care.
Känns mycket bra faktiskt :) Nu har jag kommit en liten bit på väg iallafall...

Sen efter de åkte jag till bästaste Pia o Kevin o hälsade på, lekte lite o sen gick vi en sväng till Eurostop. För mej blev de ingen shopping, även om de finns hur mycke fina saker som helst i klädaffärena nu. Jag älskar höstkläder! Men jag har ju lovat mig själv att inte köpa något onödigt innan jag åker... Kan ju shoppa i staterna liksom :P Sen blev de som vanligt när vi e på Eurostop, en fika på Espresso House :) Hade ett litet craving efter en chai latte, de va längesen :)

Ser på Idol nu... Kommer sakna de när jag åker faktiskt, undra om de går en ny säsong av American Idol nu som jag kan kolla på?! :)

Imorgon ska jag börja rensa o packa på allvar, jag måste!



Take Care!

Fix...

Nu har de nog börjat sjunka in lite... Tre veckor, 21 dagar kvar bara! Kommer gå så sjukt fort...
Igår hade jag en sån där dag då jag kände att jag knappt ville åka längre, kommer sanka alla så himla mycket! De kommer nog bli tufft, men jag hoppas att jag klarar de! Eller jag kommer klara det! Eller hur?! Det är ju bara ett år... De går ju fort! Första månaderna kommer allt va nytt o de kommer vara mycket att göra hela tiden tror jag... O sen kommer ju Christian i januari, då blir de såå mycket lättare... You and Me in America :)

Men idag ska de ringas, ringas o ringas... Massa samtal till alla möjliga ställen! Sen är de dags att börja rensa och packa lite smått. Mycket ska hinnas med de här två veckorna i Halmstad innan flytten den 10e, vill ju gärna hinna träffa alla här nere så mycket som möjligt också. Sen bär de hem till Tanås den sista veckan, så jag kan umgås med min fina familj o vännerna där hemma lite...

Nehe, dags att sätta fart då kanske :)

Take Care!

USA -> Colorado -> Boulder!


Wihooo!!!
Jag kan inte riktigt fatt de....

Inatt fick jag mailet, mailet där de står att familjen vill välkomna mig som deras au pair :) Så jag åker om tre veckor, närmare bestämt 19e oktober från landvetter! Och sen dröjer det bara tre månader sen kommer min älskling till samma stad! Kan inte fatta de, jag har lyckats hitta min drömfamilj i precis samma stad som C ska till o göra sitt ex-jobb! Helt oftattbart, samma stad av alla städer i heeeeela USA! Kan inte beskriva med ord va lycklig jag är nu!

Så nu är de bara massa, massa förberedelser som jag kommer ägna mig åt de här veckorna! O framförallt umgås så mycket jag kan med alla nära o kära... Jag kommer sakna er enormt! <3

Men kolla här så vackert Boulder ligger precis vid Rocky Mountains


Men ikväll ska vi tänka på annat, de ska bli firande av min bästaste S som fyller 25 år på måndag :)
Så de e väl bäst att jag börjar göra mig iordning så att jag hinner i tid!

Take Care!

Hoppas, hoppas, hoppas!

Blev inget med Atlanta, o inte heller en annan familj i Philadelphia jag hade kontakt med...
Men tur va kanske de för nu har jag pratat med en familj som verkar helmysiga o de bor i Bouler, Colorado... O de e ju dit C ska i januari! Om inte de e perfekt så vet jag inte vad perfekt är för något :P Tänk om de blir dom nu, jag hoppas verkligen de! Hade känts så skönt att veta att C snart kommer efter jag har åkt... Pratade med mamman i familjen i en timme igår kväll o pappan ringde idag... De kändes hur enkelt som helst att prata med dem!
Men men, nu får jag inte få för höga förväntningar... Men hur kan man inte hoppas liksom?!

Jag jobbar typ inget längre heller, de e så lite att göra på restaurangen så de behöver mig inte riktigt där... O om jag ska va ärlig så pallar jag inte riktigt att jobba där heller, de e lite knepiga dom där ägarna...
Så nu vill jag verkligen komma iväg till stora härliga USA! Jag har ju verkligen inget att göra om dagarna här... Har faktiskt varit o lånat en bok på bibblan, ni som känner mig blir säkert lite chockade, haha! Har aldrig läst en hel bok i hela mitt liv, förutom kurslitteratur när jag pluggade då förstås... Fast knappt de heller, då hoppade man ju över de som inte va kul :P Men de va iallfall Sophie Kinsellas bok En Shopaholics Bekännelser som jag lånat, än så länge gillar jag den faktiskt :)

Nu märks de att de börjar bli höst, de har varit regnigt o tråkigt de senaste dagarna o de börjar bli mörkare o mörkare om kvällarna... Saknar sommaren nu lite, känns inte riktigt som jag är klar med sommaren än, hann inte göra nått knappt känndes de som... Va väl på stranden tre gånger typ, de e på tok för lite! Men de e finns ju inte så mycket att göra åt de nu... Bjuder på en liten sommarbild så man kan minnas en härlig stund iallafall :)



Så håll nu alla tummar ni har för min skull :)

Take Care!


RSS 2.0