Onsdag 24:e Februari 2010


Känns inte det helt galet? Att om fyra dagar är det mars, med den hoppas vi att våren kommer!
I måndags va jag och min älskling och såg Shutter Island, sjuk film!! Mer kan jag verkligen inte säga, den måste ses :) Igår och idag på förmiddagen träffade jag Karo för lite fika. Hon åker iväg på en liten resa nu på fredag och sen är det dags för henne att åka hem till Tyskland den 16e mars, kommer sakna henne nått otroligt.
Ikväll är det dags för italienska igen, tycker de e lite svårt faktiskt. Det känns lite konstigt att läsa ett nytt språk när man är i ett land där man redan pratar sitt andra språk, om ni förstår. Men jag hoppas att jag kommer lära mig något efter de här gångerna iallafall. Efter lektionen blir de nog bio igen, When In Rome denna gången med tjejorna :)

Har haft många tankar de senaste dagarna, kan någon vänlig själ tala om för mig vad jag ska göra med mitt liv när jag kommer hem igen. Hade varit snällt, bara att lämna en kommentar liksom, haha!
Ne men allvarligt, de känns som alla har stora planer med sina liv, och jag har ingen som hels aning. Jag kommer ju faktiskt vara 25 år när jag kommer hem, då känns det som att man borde ha lite större koll. Ska jag plugga klart de jag påbörjat? Ska jag söka ny utbildning? Ska jag strunta i att plugga? Ska jag söka jobb? Vad för jobb? Jaa, ni fattar tankegången. De snurrar runt i huvudet hela tiden! Så som sagt, hade varit skönt om någon bara kunde bestämma åt mig ;)

Anyways, nu ska jag mumsa på en minipåse chips som jag köpte på target förut, permesan och vitlök , låter väl gott?!



Puss o Kram
-M


Lite bilder...


Jaa ni, de händer väl inte så mycket kul... Jobb mest hela tiden och resten av tiden myser jag med C ;)
Så jag tänkte istället för att skriva massa tåkigt babbel så lägger jag upp lite bilder!





Vi va inne i Denver för ett par veckor sedan...



Åt på Hard Rock :)





Åkte snowboard i Eldora :)



De va riktigt kallt, men sååå kul!




Härligt va?!




Åt mumsiga burgare med sååå goda pommes med parmesan o persilja på...




Kört i Starbucks Dirve Thru för första gången :)






Mumsig fondue med swizz-cheese tillsammans med Alexandra :)




De har snöat lite här också faktiskt :P




Middag på Rio Grande :)



De va lite bilder från de senaste veckorna...
Dagarna bara flyger iväg och nu är vi inne på sista veckan i februari och sen är de redan mars, kan ni fatta?!
Och sen i början av april åker vi till New York och sen i slutet av maj åker vi till Las Vegas! Ska bli så kul! De känns lite bättre att ha saker att se fram emot och planera för :)


Hoppas ni har de bra där hemma i snöovädret!

Puss o Kram


Jag vet, jag är kass :P


Nu var de ett tag sen sist igen... De känns som att jag aldrig har tid att blogga längre, dagarna bara springer iväg! Jag menar fattar ni att Christian har varit här i två veckor redan! Galet kul att ha honom här :)
Sitter hemma hos honom nu, och han spionerar över min axel, hihi!

Förra helgen på fredagen så jobbade jag sent, så på vägen till C köpte jag glass o hyrde film, så de blev bara mys :) Lördagen blev en sväng på stan, mötte Alex på Jamba Juice och satt i solen och hade de skönt!
De va ju våran sexmånadersdag så vi gick ut och åt på BJ's, mycker mumsigt och trevligt. Vi tog faktiskt taxi ner på stan så jag också kunde ta ett par drinkar :)

Söndagen blev de en liten "hike" uppe i bergen här i Boulder också tillsammas med Alex. Så himla vackert är de där uppe, så man blir ju helt stum ibland!


Veckan har gått fort, i tisdags gjorde jag och C världens godagste fiskgratäng med dillsås och räkor! Mmmm, dillsåsen blev fantastisk :) I onsdags började jag min italienska kurs, gick väl sådär, fattar inte så mycket än men de löser väl sig... Annars har jag mest varit här hos C och myst!

Igårkväll, fredag alltså, va jag, Alex, Petra och Grete på Hapa och åt mumisg sushi och sen blev de den nya filmen Dear John. En riktig tjejfilm och lipig som jag är, blev de ju lite tårar. Nu ska vi snart åka in till Denver hade vi tänkt, utforska stan lite mera!


Lite bilder vill ni såklart se ;)




Min snygging på BJ's




Med en Cosmo i handen som vanligt :)





Sjukt god efterrätt delade vi på! Nån chokladkaka med chokladbitar och chokladglass uppepå!




Uppe i bergen :)




Är de inte underbart?!




Lite roligt hoppfoto :)





Hoppas ni har en underbar helg där hemma!
Saknar er! <3


RSS 2.0