Lunch med min man :)


Hur sjukt känns inte det att kunna säga?! Idag ska jag äta lunch med Christian! :) Hur underbart som helst!
Jag vet att det har varit dålig uppdatering nu på sistone, helgen gick snabbt, och veckan hittills har varit bara jobb typ!


I fredags då bar det av till flygplatsen för att hämta upp min prins, sjukt mycket trafik var det! Så typiskt! Pratade med Alex på vägen så hon kunde lugna ner mig lite, haha! Blev ju helt stressad. Precis när jag ska välja att svänga till vänster för att ställa mig på timparkeringen ringer C och säger att han står ute och väntar, då kunde jag istället svänga till höger och bara plocka upp honom! Bättre tajming kunde de ju knappt bli :) Känslan va underbar, så härligt att äntligen få vara i hans armar! Trafiken hem va väl lite bättre men fortfarande lite småstopp här och där.
När vi väl kom fram till huset där han skulle bo blev vi varmt välkomnade av hans handledare samt exfru (som bor i huset, C bor i en lägenhet i källaren). Vi fick en snabb rundtur av Boulder, jag visste ju redan allt, men kul för C att se lite även om det var mörkt. När vi kom tillbaka blev vi bjudna på bubbelvin och lite pizza tillsammans med C's roommate, deras dotter med sambo och en annan vän till dem. Mycket trevligt! Och jag tror att C kännde sig väldigt välkommen, det gjorde till och med jag, och jag ska ju inte ens bo där, haha!
Sedan gick vi ner på rummet, plockade lite men C va såklart fortfarande lite hungrig, efter så många timmars flyg är ju inte de så konstigt. Vi åkte ner till Down Town och käkade på Walnut Brewery, C tog burgare och jag tog Ceasar Sallad med grillad lax, mycket mumsigt :)

Lördags morgon åkte vi till Ihop för pannkaksfrukost, såå gott! Sen åkte vi upp till en affär på andra sidan stan där de säljer begagnade cyklar och grejer för att se om vi kunde hitta en fin cykel till C. Och de fanns en toppenfin för runt 1000 svenska kr! Riktigt fynd! Sen hämtade vi upp Alex och åkte till en utkiksplats uppe i bergen där man kan se utöver hela Boulder, såååå fint! Och sen blev de en liten sväng på Pearl Street.




Boulder i bakrunden :)


På kvällen blev det middag med mina tjejer, Alex, Karo och Kathrin, på The Cheescake Factory och sen vidare till en bar. När vi skulle in på Round Midnight blev C såklart inte insläppt med sitt svenska körkort, de kan va lite hårda här i Boulder, så vi begav oss hemåt. Tror inte C va så missnöjd med de efter ca ett dygns resande.



Vi på restaurangen, jag ser ju lite mongo ut men ändå :P



På söndagen hade jag Au Pair möte så jag lämnade C på Flatirons Mall medans jag gick på de tråkiga mötet. Mötte sedan upp honom igen och så gick vi en sväng där... På kvällen handlade vi lite mat och lagade hemma och hade mys :)


Veckan har som sagt bara varit jobb mest. I tisdagsmorse mötte jag Karo för en snabb morgonfika på Starbucks :) Sen på kvällen kom mamman hem lite tidigare än tänkt så jag åkte till C för lite te-mys! Och idag åkte jag och hämtade upp honom på jobbet för lunch på Panera Bread! Mycket trevligt!

Nu har jag lagt barnen och plockat iordning på alla leksaker och diskat upp efter middagen, så nu får jag lite tid framför datorn. Annars idag hann jag skypa med fina familjen i Ängelholm i typ några sekunder, haha! Men jag hann iallafall få veta att Pia har fått nytt jobb, GRATTIS min vän! Så glad för din skull! Och sen ringde syrran en stund också. Hon berättade bland annat att Moa och Axel kollade på Häxan surtant och Maja säger att det är arga mamma Pilla, haha! Så go hon är den lilla skruttan!

Imorgon är det äntligen fredag och jag jobbar lååååång dag. Men sen är jag ledig lördag och söndag! Ska bli riktigt skönt. På lördag blir de nog mest att slappa, ner på stan en sväng kanske och sen på kvällen hade jag och C tänkt att gå ut och äta, vi firar faktiskt 6 månader, tänka sig! Känns lite konstigt, det är ju i pricip halva tiden tillsammans och halva tiden ifrån varandra. Men vem bryr sig om det nu när han äntligen är här?! :)
På söndag blir de kanske att vi åker med Karo och Kathrin till Aspen, de har skid/snowboard tävling där i helgen. Kan ju vara kul att se!


Vad ska ni där hemma göra i helgen? Tell Me! ;)


PussKram <3


Today is THE day!


Kan inte fatta att den här dagen äntligen är här... Känns så overkligt! Om 6 timmar så är jag definitivt på flygplatsen och hämtar min underbara man :) Men som sagt så är de några timmar kvar, och jag ska jobba nu fram tills min värdpappa kommer hem, så jag kan ta bilen. Schysst av honom att komma hem tidigare från jobbet! Jag kommer ju va som ett nervvrak sen när jag ska köra till flygplatsen, det är ju trots allt ca 40 minuter, haha! Jag får ringa till Karo och Alex och prata av mig lite på vägen.

Nehe, dags för lite jobb då. Får väl se vad vi ska hitta på idag.





Puss o Kram


Tre månader imorgon...


Imorgon för mig, redan idag för er visserligen, så va de tre månader sedan jag kom hit till stora USA. Känns konstigt. Det har gått så himla fort! När jag kom hit så hade Alex varit här lika länge som jag har nu. Och nu har ju då hon varit här halva tiden redan, så jag menar om tre månader lär de ju kännas som att tiden gått lika fort igen. Hmm, nu blev de kanske lite yrigt, men ni fattar ;)

I lördags mötte jag ju då Alex för lunch, de blev Panera Bread som vanligt istället, för de va inte sådär jättefint väder först och då är de mysigare att sitta där inne. Jag åt en mumsig ceasar sallad, som vanligt de me, men denna gången med lax faktiskt, de va en nyhet. Himla mumsigt! Vi satt länge och pratade, sen klarnade de upp så vi gick en runda runt affärerna där och sen vidare ner till Jamba Juice, där de hade lite bord utanför, de känndes som runt 20 grader i solen, mycket nice. Jag drack en fantastisk granatäpple och jordgubbs juice :)

Sen va de dags att bege sig hemåt för jag skulle ju som sagt jobba, jag började laga lite mat redan innan de kom hem, de hade varit på födelsedagskalas eller nått. Och sen när de väl kom hem så mådde mamman inte så bra så hon stannade hemma. Vilket betydde att jag helt plötsligt blev ledig :) Så jag ringde upp Alex och vi åkte ner till West End, en mysig liten restaurang med lite pub också. Blev ett glas vitt och en supergod efterrätt, typ en kladdkaka, som serverades i en mini gjutjärnspanna, till de vaniljglass. De va nått av de godaste på länge! Och priset va ju inte helt fel heller, ynka 35 spänn :)


Söndag morgon åkte vi in till Denver, Alex och jag, de va meningen att Karo och Kathrin skulle följt med egentligen, men vi fick inte tag på dem. (sov såklart) Så vi åkte helt enkelt utan dem eftersom vi bestämt att möta Petra och Sabrina vid 16th street mall. Hade bara varit där snabbt en gång innan, och då på kvällen och bara på Cheescake Factory, så de va kul att gå där lite. Vi käkade lunch på Hard Rock Cafe. Blev en Cheesburgare med pommes för min del, mycket god! Sen kom faktiskt Karo och Kathrin en sväng också, så vi gick i några affärer och så... Och sen följde jag och Alex med Petra och Sabrina till en tatuerings studio, de skulle båda göra en g-klav bakom örat typ, blev sååå jäkla snyggt! Snackade lite med ena tatueraren och han kunde tänka sig att fylla i min tatuering i nacken gratis, fast man dricksar lite istället, så de ska jag nog göra i vår nån gång. Kanske tillochmed ska göra en ny som jag tänkt lite på, bollade lite idéer med honom också. Skulle va grymt kul att göra en ny! Men vi får väl se...


Idag har jag jobbat typ hela dagen, det är Martin Luther King dagen idag, så typ alla skolor och sånt har varit stängda, så på förmiddagen kom en kompis till barnen hit och lekte. Vi va ute nästan hela förmiddagen, riktigt härligt väder har de varit! Eftermiddagen gick fort och smidig för en gångs skull, de höll faktiskt sams nästan hela tiden :) Sen kom pappan hem och vi åt middag tillsammans, gillar bättre att äta med honom än med mamman på nått sätt, känns som att vi kan prata om mer saker.

Jag skypade lite med min fina man medans barnen sov sin nap. Det är inte många dagar kvar nu alls! Om exakt fyra dagar sitter vi säkert och myser på nån restaurang nere i stan :) Ska bli så otroligt skönt äntligen få ha dig här i närheten älskling! Längtan är ju crazy nu, har sovit så dåligt de senaste nätterna, ligger bara och tänker och tänker. Kommer bli galet bra alltså.


Ne nu ska jag nog se på lite tv-serier tror jag :)

Ta han om er där hemma!

Puss <3


Här kommer lite bilder som jag snodde från Sabrinas FB :)



Jag och Petra på Hard Rock's uteservering :)




Gettin' crazy vid nån staty, Jag, Alex o Petra




Sabrina och Alex ;)


Dagarna springer iväg och det är ju helt perfekt...


Nu va de redan lördag och endast sex dagar kvar tills min fina C landar på Denver International. Ska bli helt otroligt skönt att känna hans armar runt mig igen! Tror jag kommer vara som ett nervvrak eller nått nu den här veckan som kommer, eller jag har väl redan börjat bli det, haha! Har knappt kunnat sova de senaste nätterna. Ligger bara och tänker, funderar och fantiserar hela tiden.

Igår va en lång jobbdag, barnen va väl sådär roliga, de märks att de inte tycker om att vara ifrån sin mamma så mycket som de har varit nu, och det är typ sex veckor kvar till hennes test. Det lär bli tuffa veckor för alla här känns det som. Jag slutade iallfall vid sju tiden igår, fixade iordning mig och åkte till Karo. Hängde där en stund medans vi väntade på Kathrin. Sen blev de lite barhäng nere i Boulder för att till sist gå en sväng till Round Midnight för att dansa av oss lite. Gillar verkligen de stället! Sjukt bra musik och kul folk :)

Nu idag ska jag ner på stan en sväng, fixa lite stuff och sen möta Alex för lunch på Whole Foods. Ska försöka komma ihåg att ta lite foton där inne. Älskar den mataffären! Fräscht och fint överallt. Och i eftermiddag/kväll blir det jobb för min del för the parents ska ut och äta.

Vad gör ni där hemma denna underbara lördag såhär mitt i januari 2010?
Tell me :)


PUSS - M


I'm crazy about You!


Varje minut under hela dagen har jag gått och tänkt på hur det kommer bli när jag väl hämtar C på flygplatsen nästa fredag. Det kommer bli helt otroligt! Jag längtar :)

Annars har dagen varit hyffsat bra. Hade lite sovmorgon så jag började vid halv elva. Fixade lite lunch att ta med till min lilla tjeja. Vi skjutsade mamman till biblioteket och sen åkte vi till en lekpark en stund, busade och åt lunchen. Sen var de dags att hämta storebror på förskolan. Han hade haft en bra dag sa fröknarna. Vilket va tur de för morgonen va tydligen inte så rolig. Tror att de båda börjar känna av att inte mamma är hemma så mycket längre. Vi for hem och de va dags för nap, de va båda trötta så de gick ändå hyffsat snabbt att få dem i säng.

Sen skypade jag med min underbaraste man, pratade massa om hur de kommer bli när han väl kommer hit, och allt vi ska göra :) Sen blev de även en stunds prat med min älskade vän Pia. Saknar er så mycket!

Eftermiddagen har väl inte varit den roligaste i världshistorien direkt, båda har varit kinkiga och tjuriga, tjafsat med varandra hela tiden så det har varit mycket skrik och tårar. Men vi lyckades iallfall baka lite, de tyckte de va roligt, i typ 10 minuter, haha! Det blev äpple och hallon bröd, himla mumsigt faktiskt :) Sen lekte vi lite med alla gosedjur och dockor i soffan med alla deras filtar, så söta är dom när dom ska lägga över filtarna över varje litet djur. Och sen var de dags för middag och sen läggdags. Kan säga att jag är väldigt lyckligt lottad när det gäller att få dem i säng. Ge dem lite mjölk, läsa en liten saga eller två och sen somnar de efter en liten stund i sin säng.

Pappan hade nån middag ikväll och mamman är ju som vanligt i skolan, så jag sitter här med datorn i knät och har läst lite bloggar, kollat FB lite och så. Väntar på att de ska komma hem så jag kan gå o lägga mig, har sån huvudvärk efter idag. Fick inte babymonitorna att funka, så vill inte direkt gå o lägga mig...

Imorgon är jag ledig fram tills fyra faktiskt, så de blir gymmet och kanske basta och bubbla lite också :)


Och just de, rubriken säger väl allt om hur jag känner just nu! Om nio dagar är du här! Can't wait!





Puss o Kram Skumbanan ;)


Om nio dagar...


...kommer min älskade Christian hit! Äntligen har biljetterna bokats :)
Förstår ni, nio dagar, det är ju ingenting om man jämför med de snart tre månaderna vi redan har varit ifrån varandra! Så konstig känsla man får nu, jag längar så mycket mer nu än jag någonsin gjort, nio ynka så dagar, en vecka och två dagar alltså. Bara en helg kvar och sen kommer jag förhoppningsvis tillbringa varje lördagnatt hos min älskling :)


Annar händer de väl inte så mycket, igår va en annan svensk Au Pair, Nadja, här med sina två värdbarn och lekte... Eller vi pratade väl mest :) Skönt att ha nån i sin egen ålder att prata med ibland när man jobbar...

På tal om jobb så börjar jag typ nu :P

Ha de fint så lovar jag att blogga lite mer senare, eller imorgon :)

PUSS!


Ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig...


Planerna för den här helgen har verkligen gått upp och ner...
Först tänkte vi åka på vår lilla roadtrip till mount rushmore, och sen bestämde vi oss för att inte åka. Men sen kom vi på att om vi inte åker nu den här helgen kommer vi antagligen inte att kunna åka. Så vi hade bestämt att åka tidigt idag på lördagmorgonen och jag va precis på väg att boka hotell, för ynka 35 dollar igårkväll, när tjejen som skulle köra helt plötsligt tycker att de blir lite väl stressigt och jobbigt att köra. Och de förstår jag verkligen för de är typ 8 timmar dit eller nått och så vet man ju aldrig med trafik och väglag och så. Så de hela blev inställt vid elva igårkväll. Lite småsurt, för då va de liksom lite försent att hitta på något så fredagkvällen blev lite förstörd. Och så hade vi ju helt plötsligt inte en ända plan för helgen. Så idag på dagen har vi bara gått lite på stan, fikat en lång stund och myst :) De har varit riktigt nice väder idag, tro de eller ej, typ 45 degrees, vilket är typ 7 plus, och strålande solsken på de! Sen kom jag hem hit och de va först tänkt att vi skulle in till Denver för att gå ut en sväng. Men jag blev lite småsur på mina värdföräldrar, de skulle ha gäster och de kom strax efter jag kom hem så jag va uppe, men de presenterade inte ens mig och frågade inte ens om jag ville äta med dem. Såå jäkla illa! Nu känner jag mig verkligen som en anställd! Så nu är jag inte på nått festhumör alls. Det blir ut och käka och sen bio med Alexandra istället. Blir mycket trevligt! Och lugnt och skönt :)

Imorgon har jag heller ingen aning om vad som händer, de ska tydligen bli lika underbart väder som idag, så kanske nån kul liten trip upp i bergen eller nått... Vi får se helt enkelt.


Hoppas ni där hemma har en underbar helg!
Puss och Kram


Ledig helg på g...


Då va de dags för en liten uppdatering igen kanske. Har inte hänt så mycket spännande alls faktiskt!
I måndagskväll åkte jag och tränade på kvällen, så himla skönt, va säkert tre-fyra veckor sen sist. Måste verkligen bli bättre på de nu!!
Tisdagkvällen blev de en sväng till Starbucks för att träffa Alex och Karo, mycket mys. Så himla trevligt att bara sitta och snacka lite skit :)
Igårkväll gick vi på bio för ovanlighetens skull, haha!!! Jag gick med Karo, Kathrin och Karianne. Och vi såg It's Complicated, sjukt rolig film! Har inte skrattat så mycket sen jag och Christian såg The Hangover i sommras! Rekomenderar den starkt! Jag menar man skrattade verkligen rätt ut genom nästan hela filmen :P
De va kvällarna de :)

Dagarna har annars sett ut som vanligt typ, eller i måndags förmmiddag tog jag med mig tjejen och handlade på ett ställe som heter Costgo, de har allt i storpack och megabilligt. Man måste ha kundkort för att ens kunna handla där inne, så löjligt. Men antagligen bara för att de ska kunna hålla reda på vad och hur ofta man handlar. De va en sjuk syn iallafall, de har allt i matväg men även elektronik som tv och så och sen också tillochmed möbler. Galet! Men kul va de iallafall, och vi hade en mysig förmiddag.

Idag på förmiddagen var jag ledig så då passade jag på att åka och träna igen, tänka sig, andra gången den här veckan. Känner mig stolt! ;) Jag passade även på att sitta en stund i bastun och i bubbelpoolen! Riktigt härligt! Bubbelpool är fasen underskattat alltså!

Och imorgon är de fredag igen och jag jobbar 8.30 - 17 typ. Sen är jag ledig hela helgen! Ska bli riktigt nice! Nu ska vi bara försöka bestämma oss för vad för skoj vi ska hitta på :P
Vi tänkte först åka till Mount Rushmore, men kom fram till att de va lite för långt för att åka upp på lördagen och sen hem på söndagen. Så vi får helt enkelt hitta på nått annat!

Vad ska ni där hemma göra för skoj i helgen?


Kom precis på att jag glömt att visa den här bilden, den är till dig Moa :)
De syns lite dåligt för jag va tvungen att ta med mobilen... Men om man sparar den och zoomar in så syns de ;)




Puss och Kram på er!
Och ta hand om er i kylan...


Nyår i Las Vegas!!!


Så i tisdags morse åkte jag, Kaveh, Sarah (Kavehs syster) och Kim (Sarahs pojkvän) till Las Vegas. Vi bodde de första två nätterna på ett hotell som hette Excalibur, de va byggt som ett slott typ och hade lite sånt tema. Rummet va fint, lite småskabbigt, men rätt stort, två queensize sängar lyckades vi få så de va ju bra! På nyårsafton bytte vi till ett annat lite billigare hotell som inte låg direkt på huvudgatan, Hayatt Place, de rummet var verkligen superfint! Jätte stort, glömde tyvärr ta kort där. Men de va en stor bäddsoffa, litet minikök med kylskåp och kaffekokare och även två queensize sängar. Verkligen fräscht! Man kan verkligen bo lyxigt och billigt i Las Vegas!

Efter vi checkat in på tisdagen gick vi ut och kollade läget på The Strip som huvudgatan kallas. De va coolt! Vi gick till det berömda hotellet Bellagio och kollade på vattenshowen där utanför, de va mäktigt kan jag säga! Och efter de till The Mirage för att kolla en vulkanshow, också så fint! Sen gick vi och kollade på lite andra hotell, casinon och affärer. I pricip alla hotell som ligger på the strip har casino och köpcenter. Sen gick vi tillbaka till hotellet för att göra oss iordning och sen gick vi ut och käkade stor buffé. Kan säga att vi kanske åt lite väl mycket, vi alla mådde rätt illa efter, haha! Så vi åkte tillbaka till hotellet och bestämde oss för att vila en liten stund men förstod rätt snabbt att vi inte skulle orka ge oss ner och spela och festa så vi somnade rätt snabbt :P

På onsdag morgon åkte vi och käkade pannkaksfrukost och stannade vid ett stort outletmall, jag köpte ett par schyssta Converse skor för ynka 35 dollar, typ 250 spänn :) Sen gick jag och Kaveh en runda i lite fler affärer i ett utan köpcentumen på the strip och Sarah och Kim åkte ner till down town och den gamla delen av Las Vegas... Jag och Kaveh käkade middag på en riktigt trevlig restaurang där det känndes som att man satt utomhus för de hade gjort taket inne i köpcentrat typ som en himmel. Efter de blev de dags att gå tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för party! Så vi gick till hotellet New York New York som låg bredvid vårat, spelade lite vid några maskiner, man får gratis drinkar om man spelar :) Men måste ju såklart dricksa servitriserna lite, men ändå :P Sen gick vi in på en nattklubb där! Riktigt bra musik spelade de hela kvällen! De blev lite mer dricka och massa dans :) Vi ramlade väl in på rummet runt femtiden ungefär, haha! Tyvärr så var vi tvuga att gå upp tidigt för att checka ut så de blev inte mycket sömn den natten...

Torsdag och nyårsafton då så gick vi till hotellet MGM där de har lejon man kan kolla på, sååå söta var dem! Och även en sväng tillbaka till ett av köpcentrumen. Sen blev klockan tre och vi fick checka in på de nya hotellet. Vi vilade en liten stund och sen var de bara till att göra sig nyårsfin :) Det blev lyxig buffé på The Mandalay Bay där vi även skulle tillbringa kvällen. Där hade vi köpt biljetter till en fest där bland annat Sean Kingston skulle uppträda :) Man fick fem drinkbiljetter till fem olika barer så vi minglade runt där mestadels av kvällen :)
Vid tolvslaget gick vi ut för att kolla på fyrverkerierna, de sköt från tre hotell som vi kunde se. Mycket vackert, de hade synkat alla så de va samma hela tiden! Amazing! :) Sen blev de lite mer drinkar, men vi var alla rätt slitna så de blev hyffsat tidigt hemfärd. Eller kön till taxin tog väl en halvtimma och sen tog de väl 40 minuter att ta sig till vårt hotell för trafiken var helt crazy! Men ändå :P

Fredag och utcheckning vid tolvtiden och sen blev de lite käk på Burger King och sen körde vi nercabbat genom hela The Strip, såå kul ;) Sen stannade vi till vid den berömda Las Vegas skylten och tog lite kort innan vi körde tillbaka till Fullerton.


Sååå här kommer några utav alla 450!! bilder vi tog...




Excalibur



Jag, Kim och Kaveh framför Bellagio i väntan på....



Vattenshowen, som var helt fantastisk!



Vulkanshowen utanför The Mirage. Så vackert



Detta är inne i hotellet Venecian som är byggt precis som Venedig



Mina fiiiiiiina skor! :)



Lejonen inne på MGM



Party inne på The Rok



Kaveh och Jag är nyårsfina! 



Kim och Sarah precis innan tolvslaget



Nercabbat på The Strip (jag försökte se lite cool ut, men gick väl sådär, haha)



The Stratosphere



Paris



New York New York



Caesars Palace



Luxor



The Mandalay Bay



MGM


Och sist men inte minst.....



Jag och Sarah var kanske inte de bästa på att hoppa, men kul va de iallafall ;)





Japp, de va den resan och nu är de tillbaka till verkligheten med jobb imorgon igen... Inte vidare sugen kan jag säga men man lär väl komma tillbaka till vardagen snart hoppas jag!

De blev förresten ingen utgång igår, va så himla trött så de blev tidig läggdags för mig :P Och idag har jag mest slappat, mötte upp tjejerna på Starbucks bara...

Hoppas ni där hemma har haft en härlig helg!


Puss och Kram!!!


Hollywood!


Så i måndags morse åkte jag och Kaveh från Fullerton där hans syster och pojkvän bor in till Los Angeles och Hollywood för att kolla läget på Boulevarden...
De gick smidigt att ta tåget in till Union Station och sen tunnelbanan viadre till "The Walk Of Fame". På vägen hann jag till och med skymta LA's skyline :) Inte så mycket mer att säga än att de va coolt! O de va såklart mycket folk överallt. Vi såg såklart Hollywood skylten, massa stjärnor och jag träffade Johnny Depp, haha! Vi åt såklart massa gott också ;) Jaa de va väl de mesta, här kommer lite bilder...



PALM!!! :)



Los Angeles skyline







Jag o Johnny Depp ;)



The King of Pop!





Kaveh fajtas med Luke Skywalker, eller vad han heter :P



De blev ett besök på Hooters för att käka lite Buffalo Wings på kvällen!


Tog såklart massa mer bilder, men orkar inte lägga upp fler.
Imorgon kommer bilder från Las Vegas, för nu ska jag göra mig iordning, tjejerna ville ha med mig ut ikväll :)


Gott nytt år förresten!
Hur va eran nyårsafton?

Puss o Kram


RSS 2.0