Bjuder på lite bilder!


Lovade ju lite bilder i förra veckan, men tiden och orken för att ladda upp dem försvann. Så nu äntligen tänkte jag visa er lite bilder från den senaste tiden :)





För några veckor sedan va vi på Alice i Underlandet på IMAX 3D bio... Snygga vi är va?!




Vi åkte till Red Rocks, underbart vackert!




Amfiteatern som är byggd i bergen vid Red Rocks.




Vi ska på NHL hockey den 4e april :)




Detta var förra onsdagen, St. Patricks Day, som vi firade i parken, runt 20 grader varmt :)




I lördags förmiddag, underbart när solen skiner efter värsta snöstormen!




Ganska mycket snö efter att det bara snöat ett dygn!



På söndagen hade det redan smält bort så här mycket och var så pass varmt att vi kunde sitta ute och fika.




Och igår var det dags igen för ännu en snöstorm! Detta är efter endast två timmars snöande...


Detta väderskiftande gör ju nästan att man blir galen. Men jag är ändå rätt glad att snön smälter mellan varven. Nu här på eftermiddagen har det redan hunnit smälta bort endel, solen värmer så mycket här. Så imorgon lär det väl vara nästan borta lagom till nästa snöstorm som de varnar för på fredag, Thats Colorado!


Hopp de va lite bilder som förhoppningsvis har täckt lite av vad som hänt de senaste veckorna... Nästa vecka när vi kommit hem från Chicago får jag bjuda på en hel drös med bilder :)

Jag har dessutom varit och klippt mig idag, för endast 140 svenska kr, inklusive dricks, och ikväll ska jag slänga i lite hårfärg. Så jag kommer bli snygg inför resan! Haha!


Hoppas ni där hemma får en fin helg också, hörde att det skulle bli lite varmare väder!



Puss och Kram från lilla Mig




Sommarvärme och Snöstorm


Ja här får man uppleva allt på en och samma vecka, i onsdags var jag ledig, så då passade Christian på att ta ledigt från jobbet också, det skulle nämligen bli runt 15-20 grader varmt. Och de blev det också, när vi väl hittade en park att ligga och sola lite, så infann sig sommarkänslorna ganska snabbt! Vi köpte med oss lite mumsigt fika och låg sen ett par timmar i solen, kom hem lite smått solbrända faktiskt :) En underbar dag helt enkelt!

Igår fredag vaknade vi upp ytterligare en gång till ett snötäckt Boulder, och mycket snö blev det också, snöade heeela dagen. Så jag och barnen var väl mer eller mindre insnöade här i huset :P Vi har pappans bil här i helgen och den har inga vinterdäck, så de va ju ingen idé att ge sig ut med den igår. Jag jobbar förövrigt hela långa helgen, började torsdag typ mitt på dagen och slutar imorgon, söndag, nån gång mitt på dagen. Det har faktiskt gått förvånansvärt bra, lite smått ensamt bara och väldigt mycket brist på social kontakt, med vuxna människor då. Föräldrarna åkte upp på en liten weekend i bergen. Och jag behöver verkligen jobba in lite timmar, för jag vill ha lite dagar ledigt när jag och C åker både till Chicago och New York. Men som sagt tillbaka till snöovädret, det blåste himla mycket igår också, inte kul alls. Idag när vi vaknade var det klarblå himmel och solen höll på att gå upp, så härligt! Vi åt frukost och bylsade på oss massa kläder och gick ut och skottade uppfarten och trottoaren utanför huset, lär väl ha enorm träningsvärk imorgon, haha! Sen lekte vi lite i snön, gick dock inte så bra för barnen, snön gick ju upp till midjan på dem :P Nu sover de middag och i eftermiddag ska vi iväg till ett ställe som heter Monkey Bizness, typ som Busfabriken hemma tror jag. Det är denna månadens Au Pairnöte, så alla familjer ska vara med, jag får nöja mig med barnen denna gången :) Ska bli kul att komma ut lite!

Nu har jag börjat räkna ner till allt kul som kommer hända de närmsta månaderna. Det alltså bara 6 dagar kvar tills vi åker till Chicago (26-28 mars)! Nästa roliga händelse blir NHL-hockey om 15 dagar (4e april). Sen blir det NYC om 19 dagar (8-11 april)! Om 23 dagar fyller min fina Christian år (12e april). Sen har vi inget mer inplanerat förrens om 68 dagar, då blir det lyxweekend i Las Vegas :) (27-30 maj). Och sen dröjer det inte länge förrens Mamma och Pappa kommer! Nämligen om 88 dagar! (16-29 juni).
Jag gillar att ha allt detta att se fram emot, tror att den här våren kommer flyga iväg. På tal om att tiden går fort, vet ni att jag har varit här i fem månader nu?! Är inte det helt sanslöst. Förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Det betyder ju att om en ynka månad har jag varit här halva tiden, galet!

Tänkte lagt upp lite bilder, men kameran ligger där nere och jag orkar faktiskt inte gå ner och hämta den nu. Jag kanske orkar lägga in några ikväll efter jag lagt barnen.


Hoppas ni har en underbar helg där hemma!
Saknar er alla, det hoppas jag att ni vet...

Puss och Kram

RSS 2.0